מתכון שהרכבתי ממתכון שלי ומתכון שמצאתי באינטרנט, ויצא מעולה. ממליצה גם לכם לנסות, לשנות ולשחק עם מתכונים. ככה אנחנו לומדים הכי טוב את המרכיבים שאנחנו משתמשים בהם, מה הם עושים? מה תפיקדם? איך הם מגיבים לשינויים במרכיבים אחרים?
אני קוראת לזה מטבח הניסויים :)
אז זה מתכון חביב שאפשר לשלב בו גם פרי אם רוצים. ולקישוט הכנתי פשוט פודינג וניל עם חלב ושמנת מתוקה כמו במתכון שעל האריזה וקישטתי בסוכריות. יכולתי לטפטף כמה טיפות צבע מאכל ולעשות עליכם רושם :) אבל העדפתי לעשות משהו פשוט.. קאפקייקס שלא משחקים אותה- הם פשוט עוגת וניל עם קרם פודינג- אבל הכי טובים שיש!
מתכון ל-12 קאפקייקס
ביצה
75 גרם סוכר (שליש וקצת כוס סוכר)
50 גרם חמאה
50 גרם חמאה
100 מ"ל יוגורט
60 מ"ל חלב (1/4 כוס)
100 גרם קמח (כוס ורבע)
גרידת לימון/תפוז
נערבב את כל החומרים (ביצה, סוכר, חמאה, חלב, יוגורט וגרידת הדר) פרט לקמח, מפני שאותו נוסיף בהדרגה. כשליש מכמותו בכל פעם, ולערבב.
נמלא את השקעים כ-3/4 מגובהם (כי זה תופח).
נכניס לתנור ל20-30 דקות בחום של 180 מעלות.
כשקיסם יוצא לח-יבש זה מוכן!
כפי שכבר אמרתי לציפוי הכנתי קרם פודינג. ההוראות של הקופסא :)
הכנסתי לשקית זילוף וזילפתי להנאתי...
קצת סוכריות..
וזה מושלם!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה