סוף כל סוף הגיעו הבננות, וברור ששילוב של בננה ושוקולד זה שילוב מנצח!
אז למה לא להכין עוגה בחושה, קלה ומהירה?
יאללה תתחילו לפנטז כבר על כמה שהיא טעימה!
המתכון:
2 ביצים
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
כוס וחצי קמח תופח
כפית סודה לשתייה
כפית תמצית וניל
3 בננות מעוכות
100 גרם שוקולד מריר לקוביות
ומומלץ גם להוסיף אגוזי מלך קצוצים
דרך אגב, מאוד ממליצה על המתכון, אין בו כמעט ביצים והשימוש בשמן בדרך כלל בריא יותר!
נקציף את השמן עם הביצים לקצף אוורירי. נוסיף סוכר ותמצית וניל, עדיף איכותית (שלי מדהימה מלונדון!) ונמשיך להקציף.
נוסיף קמח וסודה לשתייה ונערבב היטב.
בסוף נוסיף את הבננות המעוכות, האגוזים והשוקולד.
כמות ל2 אינגליש קייק, לחמם תנור ל170 מעלות, ולתנור....
(להוציא כשמכניסים גפרור/קיסם ויוצא יבש)
בתיאבון!
so tasty!!!!
השבמחקמעולה וקלה להכנה!
השבמחקשלחי תמונה שנראה איך יצא!
מחקשווה!!! יצא מעולה
השבמחקיופי! שמחה לשמוע!!!
מחקלא יוציאם 2תבניות כמו שכתוב במתכון..
מחקיוצאות שתי תבניות אינגליש קייק. אולי שכחת להוסיף משהו?
מחקהכנתי יצאה מעולה , מומלצת
השבמחקנועה העוגה מעולה וקלה להכנה אני עושה אותה כבר שנתיים לכל יומהולדת שיש לנו בבית. רק אני תמיד שוכח כמה זמן צריך לה בתנור (אני לא יודע לבשל) ובפרנויה עד שהקיסם יבש. אם תוכלי לכתוב כמה זמן צריך לה וכל כמה זמן אפשר לבדוק. בכל מקרה היא יוצאת טעימה מאוד בכל יום הולדת ויום הולדת. יופי של עוגה מומלצת מאוד.
השבמחקהיי, אתה צודק לגמרי! לפעמים דברים מתפספסים :)
מחקאז ככה, זה תלוי בתנור שלך אבל אני הייתי שמה טיימר ל-25 דקות ואז עושה בדיקה ראשונה של קיסם. מחכה עוד 10 או 5 דקות לפי מצב הקיסם. זה אמור לקחת בין 30-40 דקות.
איזה מרגש לשמוע שאתה מכין את העוגה הזאת כל פעם!! בקרוב אני אעלה סרטון לערוץ היוטוב שלי עם המתכון כי זאת באמת עוגה מנצחת.
תודה!
בהחלט עוגה מעולה!!!!
השבמחקעוגה מעולה...יצא מדהים...תודה
השבמחק