יום שלישי, 21 באוגוסט 2012

השקשוקה של גל!

שקשוקה כל כך פשוטה וכל כך טעימה. פשוט עגבניות וביצים ושום. כמו שגל אומרת: "כשהחומרים טובים האוכל טוב".
צודקת.

נחתוך גס עגבניות שרי ועגבניות רגילות, לכמות יפה שתמלא מחבת.
נקצוץ 5-8 שיני שום ופלפל צ'ילי אדום.
נמלא מחבת בשמן זית (כמות יפה +) וניתן לשום ולפלפל להיטגן קצת ואז נוסיף את כל העגבניות ונפזר מלח עליהן. לתת להן להתבשל ולהוציא את כל הנוזלים עד שהן ממש מזהיבות משחימות, זה ייקח בערך 20 דקות. לא לשכוח לערבב כל כמה דקות שלא יישרף בתחתית!
נוסיף את הביצים ונסגור עם מכסה. הביצים יהיו מוכנות תוך 3-5 דקות אז שימו לב.

וזהו, פשוט טעים.
להגיש עם חלה טובה.
בתיאבון, נועה.


בתמונה הזו למשל שמתי יותר מידי שמן... אז שימו לב!


תגובה 1:

  1. אוהבת את הרעיון של עגבניות שרי שלמות - מתוקות יותר . אני הולכת לנסות על החיל הקרבי כשיחזור אחרי 21........
    נראה מה הוא יאמר?

    השבמחק