ארוחה קלה, גם לבטן וגם להכנה!
קונים שרימפס טריים או קפואים (את הקפואים יש להפשיר) ולא מבושלים (נראים בצבע אפור) שוטפים אותם היטב במים זורמים. במחבת נחמם שמן זית בכמות נדיבה ו50 גרם חמאה. כשזה חם נזרוק פנימה קצת פלפל צ'ילי קצוץ והרבה שום. כשהשום נהיה זהוב נוסיף את השרימפס, קצת מלח וכמות נדיבה של יין לבן ונבשל עד שהשרימפס הופכים להיות בצבע ורוד-כתמתם, לוקח בערך 5 דקות.
את השרימפס נוציא לקערה בצד כדי שלא יתבשלו מידי וייתבשו. נכין פסטה, עדיף ספגטי וכשהיא מוכנה נשים אותה בתוך הרוטב של השרימפס, נערבב קצת ונוסיף את השרימפס ופטרוזיליה קצוצה.
וזהו, מוכן!
בתיאבון, נועה.
קונים שרימפס טריים או קפואים (את הקפואים יש להפשיר) ולא מבושלים (נראים בצבע אפור) שוטפים אותם היטב במים זורמים. במחבת נחמם שמן זית בכמות נדיבה ו50 גרם חמאה. כשזה חם נזרוק פנימה קצת פלפל צ'ילי קצוץ והרבה שום. כשהשום נהיה זהוב נוסיף את השרימפס, קצת מלח וכמות נדיבה של יין לבן ונבשל עד שהשרימפס הופכים להיות בצבע ורוד-כתמתם, לוקח בערך 5 דקות.
את השרימפס נוציא לקערה בצד כדי שלא יתבשלו מידי וייתבשו. נכין פסטה, עדיף ספגטי וכשהיא מוכנה נשים אותה בתוך הרוטב של השרימפס, נערבב קצת ונוסיף את השרימפס ופטרוזיליה קצוצה.
וזהו, מוכן!
בתיאבון, נועה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה