יום שישי, 30 במאי 2014

מאפינס גבינות ועשבי תיבול

נשארו עוד גבינות בסופר, והבטחות צריך לקיים!
אז הינה מתכון למאפינס גבינות עם עשבי תיבול, פשוט וקל להכנה ואחד הדברים הטעימים שהכנתי..



מתכון:
250 גבינה בולגרית 5%
200 גבינת קשקבל
50 גבינת עמק
חצי חבילת גבינת טוב טעם
3/4 כוס קמח
1 כפית אבקת אפייה
3 ביצים
מלח ופלפל
4 קוביות בזיליקום קפוא
זעתר
אורגנו
שן שום כתושה

קודם כל אני רוצה להגיד שאפשר להחליף את הגבינות איך שרוצים אבל כדאי לשמור שיהיו גם רכות כמו גבינה לבנה, קוטג', יוגורט וכו', וגם קשות כמו צהובה, צ'דר וכו'.. אני השתמשתי הפעם גם בצהובה וגם בקשקבל כי זה מה שנשאר בחנות.
גם עם התבלינים אפשר לשחק, טימין, רוזמרין, אורגנו, בזיליקום, נענע וכו'... כמובן שעדיף טרי אבל נסתפק גם ביבש :)
תזרמו ויהיה בסדר :)



אז הכנסתי את כל הגבינות, את משולש הקשקבל גירדתי פנימה.
הוספתי קמח ואבקת אפייה.
תבלינים, ביצים.
ולערבב טוב טוב!

זהו, עכשיו נשאר לשמן מעט תבנית למאפינס, לשים בכל כוס בערך 3/4 מגודלה ולהכניס לתנור שחומם ל180 מעלות ל30-40 דקות.

בתיאבון וחג שמח!
נועה




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה