יום שלישי, 11 במרץ 2014

כדורי שוקולד נוטלה (ובכל מיני צורות)

נורא רציתי לעשות פרוייקט ענק לפורים, עם מלא מתכונית ותחפושות וחידושים!!
אז רציתי...
מזכיר לי שמידי פעם צריך להפסיק להתאמץ, ללכת על בטוח, ואם יש לכם פוקר פייס טוב (לא כמוני....) אפילו תוכלו לרמות את כולם ולהגיד שלקח לכם מלא זמן להכין את העונג הצרוף הזה..
חלילה לשקר... להנהן ולחייך זה לשקר?
:)

אז בואו נתחפש לשוקולטיירים צרפתיים ונכין כדורי שוקולד שהתחפשו לכוכב, לב, מלבן או כל צורה אחרת (צורות? תיכף תבינו..)


נצטרך למתכון הזה:
250 גרם ביסקווטים
100 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות נוטלה
5 כפות חלב

לרוטב שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר 

לציפוי:
סוכריות/בוטנים/קוקוס וכו'





מרסקים את הביסקוויטים לפירורים.
ממיסים בבן מארי (מרתיחים מים בסיר ועליו שמים סיר אחר וככה השוקולד לא נשרף) את החמאה והשוקולד עד שמתקבל מרקם עשיר מפנק ואחיד.
נוסיף 3 כפות נוטלה ונערבב היטב.
נוסיף את פירורי הביסקווטים ובמקרה שזה לא מספיק רטוב, אפשר להוסיף את החלב.
עכשיו תכניסו את התערובת לתוך תבניות קרח (זוכרים שהבטחתי צורות?!) אני מתנצלת שמפה כבר אין הרבה תמונות זה פשוט נאכל כל כך מהר שלא הספקתי!!
מעל התערובת שבתוך התבנית אפשר להזליף קצת שוקולד מומס, זה מתקשה במקפיא ונראה מאוד מרשים.
ואפשר לקשט בבוטנים סוכריות וכו'..
למשקיעים אפשר להוסיף קשי שתייה כמקל וליצור כמו סוכריות על מקל הפוכות.

בתיאבון וחג שמח!




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה