גם לאנשים עסוקים מגיע לאכול בריא, ולא תמיד צריך להכין הכל לבד מאפס!
מציעה לכם לראות תוכניות של ג'ימי אוליבר ארוחות ב30 דקות- לחצו כאן!
ועכשיו למתכון שלי-
נתחיל מלבשל את הברוקולי במים רותחים עם קצת מלח במשך 4 דקות או אם כתוב אחרת על האריזה.

בנתיים נתחיל גם לבשל את הרוטב:
- חבילת שמנת לבישול (עדיף כמה שפחות אחוזי שומן)
- בערך 3 כפות חלב
ומערבבים על אש נמוכה עד שזה מתחיל להתחבר ונהיה קצת קרום מסביב, שאותו אפשר לערבב פנימה לתוך הרוטב כל הזמן.
נוסיף תבלינים:
מלח, פלפל לפי הטעם וכפית אגוז מוסקט.
נוציא את הברוקולי מהמים. נחמם על מחבת עם שוליים גבוהים 50 גרם חמאה ו3-4 שיני שום קצוצים.
נוסיף את הברוקולי שלמים או חתוכים לחצי או שאפשר לקצוץ להם את הגבעול- איך שאוהבים, הכל טעים! ולערבב בעדינות מידי פעם, שכל החמאה והשום יתערבבו עם הכל. כשזה נראה ככה זה מוכן! 5 דקות וזהו!
עם הברוקולי סיימנו, בואו נראה מה קורה עם הרוטב?
לאחר כמה דקות בישול נוסיף יין לבן שמשדרג את כל הארוחה.
כשיש בועות הרוטב מוכן, ניתן להוריד או לסגור את האש ולתת לו לחכות עד שהרביולי יהיו מוכנים.
אני קניתי רביולי מוכנים, שמים אותם במים רותחים עם קצת מלח 3 דקות וזהו. מגיעים במבחר טעמים!
עכשיו נרכיב את המנה:
ובתיאבון!
רשימת חומרים מסודרת אחרי התמונות.
נועה.
ברוקולי-
1 חבילת ברוקולי
50 גרם חמאה
3-4 שיני שום
רוטב-
250 מ"ל שמנת לבישול
3 כפות חלב
2 כפות יין לבן
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
רביולי-
חבילת רביולי קנויה
מציעה לכם לראות תוכניות של ג'ימי אוליבר ארוחות ב30 דקות- לחצו כאן!
ועכשיו למתכון שלי-
נתחיל מלבשל את הברוקולי במים רותחים עם קצת מלח במשך 4 דקות או אם כתוב אחרת על האריזה.
בנתיים נתחיל גם לבשל את הרוטב:
- חבילת שמנת לבישול (עדיף כמה שפחות אחוזי שומן)
- בערך 3 כפות חלב
ומערבבים על אש נמוכה עד שזה מתחיל להתחבר ונהיה קצת קרום מסביב, שאותו אפשר לערבב פנימה לתוך הרוטב כל הזמן.
נוסיף תבלינים:
מלח, פלפל לפי הטעם וכפית אגוז מוסקט.
נוציא את הברוקולי מהמים. נחמם על מחבת עם שוליים גבוהים 50 גרם חמאה ו3-4 שיני שום קצוצים.
נוסיף את הברוקולי שלמים או חתוכים לחצי או שאפשר לקצוץ להם את הגבעול- איך שאוהבים, הכל טעים! ולערבב בעדינות מידי פעם, שכל החמאה והשום יתערבבו עם הכל. כשזה נראה ככה זה מוכן! 5 דקות וזהו!
עם הברוקולי סיימנו, בואו נראה מה קורה עם הרוטב?
לאחר כמה דקות בישול נוסיף יין לבן שמשדרג את כל הארוחה.
כשיש בועות הרוטב מוכן, ניתן להוריד או לסגור את האש ולתת לו לחכות עד שהרביולי יהיו מוכנים.
אני קניתי רביולי מוכנים, שמים אותם במים רותחים עם קצת מלח 3 דקות וזהו. מגיעים במבחר טעמים!
עכשיו נרכיב את המנה:
ובתיאבון!
רשימת חומרים מסודרת אחרי התמונות.
נועה.
פשוט ללקק את האצבעות- לילה טוב! |
1 חבילת ברוקולי
50 גרם חמאה
3-4 שיני שום
רוטב-
250 מ"ל שמנת לבישול
3 כפות חלב
2 כפות יין לבן
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
רביולי-
חבילת רביולי קנויה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה