יום שבת, 14 בספטמבר 2013

פסטה עם קישואים ועגבניות

התקף יצירתיות ורצון לאכול בריא יותר הביא אותי איך שהוא להכין את המנה הזו..
חשוב גם לציין שמתווסף לזה רעב מטורף ורצון לאכול מהר ועכשיו.
מפה לשם יצאה מנה מלאה שמן זית!
מה!? זה בריא...

בקיצור,
שמן זית
בצל
שום
קישוא
עגבניה
מלח
פלפל
טימין

בהרחבה,
מטגנת בצל בשמן זית, כשהבצל זהוב מוסיפה שני קישואים חתוכים לרצועות. מוסיפה 3 שיני שום קצוץ (לא כתוש כדי שירגישו את הטעם שלו פתאום ולא בכל ביס :) מפתיע כזה..) ושתי עעבניות שחתכתי לחתיכות קטנות. מתבלת במלח ופלפל וטימין.
מכינה ספגטי או פסטה מכל צורה ולאחר שטיפה במים מזליפה גם שמן זית.
מגישה, ולאחר עירבוב של שניהם הפסטה מקבלת גוון אדמדם קצת שזה מאוד נחמד :)
ממליצה למי שאוהב להוסיף גבינת פרמזן!

שבוע טוב.
נ ו ע ה


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה