יום ראשון, 6 בינואר 2013

אספרגוס ב7 דקות

אני מאוד אוהבת אספרגוס ולאכול ירקות ירוקים זה בריא!
לפעמים נדמה אולי שירקות כאלו הם מסובכים להכנה או מתאימים רק למאכלים מסוימים וזה לא נכון, כל אחד יכול להכין כל דבר, לא צריך להיות שפים או מומחים לבישול. כל אחד יכול להיות מאסטר שף!

אז לפניכם מתכון מהיר להכנת אספרגוס, ממליצה להגיש עם פירה ודג. או עם אורז ושניצל. או עם תפוחי אדמה ועוף בגריל. או עם מרק ולחם. או עם פיתה וחומוס שככה יצא לי לאכול שלשום :)

1. החלק התחתון של האספרגוס מר ולכן קודם כל נחתוך את השליש התחתון ונזרוק אותו לפח.
2. לאחר מכן נבשל אותם במים רותחים עם קצת מלח במשך 5 דקות. (אם אלו האספרגוסים הדקים אפשר לדלג על שלב זה).
3. נחמם קצת שמן זית במחבת, ונקפיץ קצת את האספרגוס עם תיבול עדין של מלח ופלפל. אפשר לסחוט מעט לימון לפני הגשה.

מוכן!
בתיאבון,

נועה.

חותכים

מרתיחים

מקפיצים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה