ממשיכה עם פרוייקט מרתה סטיוארט בו אני נותנת את הביקורת שלי על ספרי העוגיות והקאפקייקס.
הפעם עוגיות שוקולד סוכר ענקיות, נראות טוב, קלות להכנה אבל המרקם.. לא לטעמי.
עוגיות יפיפות אלו נמצאות תחת קטגורית עוגיות פירוריות וחוליות (עמ' 119) ואכן לזה יש לצפות. כי גם אם תנסו לאפות אותם כמה דקות פחות הן נועדו להיות עוגיות קשות וחוליות.
טיפ נחמד- כדי לעשות את העוגיות ענקיות אפשר להשתמש בכף לכדור גלידה. נסו את המתכון להכנת עוגיות שוקולד צ'יפס והכינו אותן ענקיות בעזרת הטיפ!
לסיכום, לצערי פחות ממליצה על המתכון הזה אבל בהחלט הספר של מרתה הוא הרפתקאה ואני לומדת המון מכל מתכון. הדבר הבא שאני צריכה להבין הוא במרכיבים גורם להם כל כך להתקשות.. מבטיחה לכם תשובה כשתהיה לי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה