יום שני, 3 בדצמבר 2012

הום פרייז וחזה עוף

לפעמים אין כוח להכין צהריים, ונמאס כבר לאכול את אותם הדברים הרגילים שאנחנו יודעים להכין.
אז בלי להאריך במילים, קבלו את החידוש שלי למאגר ארוחות הצהריים:
הום פרייז וחזה עוף!

נתחיל בלחתוך את תפוחי האדמה לקוביות ונכניס אותם למיקרו ל7-10 דקות.
בנתיים נחתוך את חזה העוף לקוביות/רצועות.

נכין לנו בצד צלחת עם קמח. נייבש בעזרת נייר סופג את חתיכות העוף ואז נגלגל אותן בקמח ונשים במחבת מחוממת מראש עם מעט שמן קנולה. כשהעוף נהיה זהוב כדאי להוציא אותו. חזה עוף לא כדאי לבשל הרבה זמן כי אז הוא נהיה יבש וקשה.
הסגירה של חתיכות העוף עם הקמח עוזרת לשמור על הרכות שלו מבפנים, וזה גם טעים :).
לעוף לא הוספתי עוד תבלינים בכלל!


אחרי שהוצאנו את העוף, נוסיף מעט שמן לאותה מחבת, נטגן בצל חצי דקה בערך (כדי שיקבל שוק אבל לא ישרף בהמשך כי לתפוחי האדמה יקח זמן...) נוסיף את תפוחי האדמה ואפשר גם גמבה אחת.
מתבלים במלח, פלפל ופפריקה. פעם בכמה דקות מערבבים קצת, תשדלו להתאפק ולא לערבב יותר מידי כי זה צריך לשבת ולקבל את הקראנציות קצת.
לקראת הסוף מוסיפים הרבה רוטב צ'ילי מתוק. (אנחנו לא מכינים מרק, אבל שיהיה רוטב סמיך).

זהו,
אפשר לערבב את העוף וההום פרייז ביחד או שלא.
בתיאבון,
נועה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה