יום שני, 25 ביוני 2012

רטטוי- תבשיל ירקות- לטעם ולדיאטה...!

לאחרונה התחלתי לקחת את עצמי בידיים (ובעיקר ברגליים) ולהתחיל להיכנס חזרה לכושר אחרי השמנת החורף+פסיכומטרי וחוץ מריצות ואימוני פיטבול ביתיים (אגב, מומלץ! הכדור לא יקר וניתן להתאמן איתו בבית ולעשות תרגילים לכל חלקי הגוף ולפי רמות קושי, את התרגילים אני מוצאת ביוטוב), איפה היינו? אה כן-  וחוץ מספורט אני מחפשת מאכלים בריאים עם פחות בשר ועוף אבל שיהיה משביע וטעים... נשמע קשה להשגה? כן, קצת.. אבל זה לא יעצור בעדי!
נזכרתי פתאום בתבשיל ירקות שאמא שלי תמיד מכינה לדיאטות שלה ואני בתור ילדה אהבתי לאכול את זה עם קוסקוס, אז הרי לכם תבשיל הירקות של אמא שלי- לטעם ולדיאטה! וזה גם משביע..

1 בצל גדול
2 גזר
1 תפוח אדמה גדול
1 קישוא
רבע כרובית
רסק עגבניות 100 גר'
מים
כף אבקת מרק עוף
מלח פלפל

נתחיל מלקצוץ את כל הירקות לריבועים!

ונטגן את הבצל..

נוסיף את הירקות שחתכנו, מים שימלאו עד 3 ס"מ מתחת לירקות, תבלינים ורסק. 
נרתיח על אש גבוהה עם מכסה בערך 15 דקות.
נמשיך עם אש גבוהה עוד 20-30 דקות בלי מכסה כדי שהנוזלים יתאדו קצת.
 אפשר לאכול עם תוספת של קוסקוס, קוסקוס מלא, בורגול, אורז, אורז מלא, קינואה.
כל מה ש"מלא", בורגול וקינואה משביע יותר!

בתיאבון!
נועה.



2 תגובות:

  1. אנונימי26 יוני, 2012

    תודה על המתכון.
    "מריח טוב"...
    אכין מחר לילדים.

    השבמחק