יום שני, 12 במרץ 2012

פיצה פיתה- מתכון סודי.

פיצה פיתה זאת המצאה של אמא שלי (הגאונה!) זה קל, מהיר והכי חשוב טעים!
(או קיי טוב, שינוי קטן.. דני (חבר שלי) אמר לי שזאת לא המצאה וגם אצלו בבית היו מכינים את זה אז הוא לקח לי עכשיו את הייחודיות והמגניבות, אלא אם כן גם אם שלו המציאה את זה ואז זה כן חדש לכם!?)
לעינייננו-
אז אם חזרתם הביתה מאוחר או שסתם בא לכם משהו מהיר לאכול, תמשיכו לקרוא....


לוקחים פיתה מופשרת.


וחותכים אותה לאורך כך שיש שני עיגולים מכל פיתה.


שמים קטשופ ותבלינים לפי הטעם, אני שמתי אורגנו, בזיליקום, אבקת שום וצ'ילי חריף. למי שרוצה יותר להשקיע  אפשר לקחת שום ובזיליקום קפואים של חברת "דורות", להפשיר אותם קצת במיקרו ולהשתמש בהם בתור תיבול. ולמי שרוצה ממש ממש להשקיע אפשר לקצוץ שום טרי, בזיליקום טרי ואורגנו טרי (תבלינים לא כדאי לשתול בחורף אז באדנית תבלינים שלי יש רק נענע כרגע- זה התירוץ שלי ללמה לא השקעתי..)
ועם גב של כפית או כף לערבב ולמרוח באופן אחיד על כל הפיתה.



להוסיף גבינה צהובה, ושוב למשקיעים- אפשר לשדרג בגבינת מוצרלה ופרמזן. ולזריזים אפשר גם פשוט לשים ריבוע של גבינה צהובה.


עכשיו אפשר ממש להשתגע ולשים איזה תוספות שאוהבים!
והיום בתפריט- בצל וזיתים :)


5-10 דקות בתנור על חום גבוה.
ובתיאבון!
נועה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה